Hoe U Als Tiener Geld Kunt Verdienen

Geef uw gsm-nummer niet door, tenzij absoluut noodzakelijk. Hier zijn enkele tips voor het starten van een eigen oppasbedrijf. Dit is een bijzonder goede optie voor mensen die al goed thuis zijn in het navigeren door de online wereld.

Zorg ervoor dat je een professionele houding hebt ten aanzien van het maken van geld waar je aan deelneemt.

Dit is een perfecte taak als je oog hebt voor detail en je kunt zelfs flexibele uren hebben. Als u een PayPal-account wilt instellen, moet u 18 jaar of ouder zijn. Kijk in lang onkruid of ondiepe vijvers. Met sociale media en internet kun je nu je kunst online verkopen en tegelijkertijd een fanbase bouwen.

Ik ga je nevenactiviteiten laten zien, kansen om online geld te verdienen, ideeën voor kleine bedrijven, deeltijdbanen en enkele andere, minder aanbevolen manieren om als tiener geld te verdienen. Lokale ambachtelijke beurzen en gemeenschapsevenementen zijn ook goede plaatsen om uw eigen producten te verkopen. Veel gezinnen gaan in de zomer op vakantie en hebben iemand nodig die betrouwbaar is om voor hun huisdieren te zorgen terwijl ze weg zijn. Sommige opties voor tuinwerk zijn het harken van bladeren in de herfst, sneeuwscheppen in de winter, tuin opruimen en planten in de lente, en maaien en wieden in de zomer.

Primaire Zijbalk

Vaak geven supermarkten hun personeel ook korting als stimulans, mocht u iets kopen. Tieners veranderen het verkoopspel op apps zoals Depop en Poshmark, waar iedereen tweedehands items kan verkopen. Beste high leverage broker voor 2019, elk jaar is ons team hier bij ForexBrokers. Mijn aanbeveling: Raadpleeg echter de arbeidswetgeving, aangezien sommige banen in restaurants niet zijn toegestaan ​​voor tieners jonger dan 18 jaar. Het is absoluut de leukste app om geld te verdienen die ik ooit heb gebruikt. De klassen kunnen eenmalige deals zijn of meerdere dagen achter elkaar worden gehouden. Er zijn veel dingen die je kunt doen en een van de vele manieren om als tiener geld te verdienen. Dit geldt voor alle vacaturesites, niet specifiek voor deze.

Zelfs gewone boeken kunnen u geld opleveren. Ik schreef uitgebreid over het proces dat we gebruiken om gratis in de U te reizen. Er zijn vandaag meer dan een miljoen apps beschikbaar voor zowel Apple- als Android-gebruikers. De meeste tieners willen tegenwoordig geen arts meer zijn, ze willen Youtubers zijn. Je wordt wekelijks betaald via PayPal. Er zijn veel bedrijven die u betalen om artikelen te schrijven. Als je wilt weten hoe je als tiener geld kunt verdienen, vergeet dan niet Instagram. Na schooltijd is ook een optie afhankelijk van je schema.

Dat is waar je de dag komt redden. Als je bereid bent om het te oogsten, kun je veel winst maken door het op een boerenmarkt te verkopen. Dieren verzorger, instacart heeft behoefte aan full-service en in-store kruidenierswinkels. Doe enquêtes met Swagbucks als u 13 jaar of ouder bent. Op de meeste locaties heeft u echter toestemming van de ouders nodig, dus raadpleeg uw lokale wetgeving om die informatie te achterhalen. Ben je klaar om wat geld te verdienen, zodat je je ouders (of grootouders) niet steeds om toelage hoeft te vragen?

Bloggen Voor Beginners

Inhoud schrijven is net als praten met een persoon op een vriendelijke en boeiende toon. Als je in de buurt van een pretpark woont, hebben ze waarschijnlijk seizoensarbeiders zoals jij nodig om het park te bemannen. U kunt overal worden betaald van twee dollar tot €25 per item. 18 manieren om online geld te verdienen, ik ben geen groot fan van het direct inruilen van je tijd voor geld, maar soms is het aanbod om over te werken te goed om te laten liggen. In veel gevallen kunnen deze zijwaartse drukte al vanaf 13 jaar worden gestart.

Afhankelijk van het aantal studenten dat je hebt, kun je ook net zoveel les geven aan een les van een uur als je de hele dag werkt als kassier of hamburgerflipper. Verdien punten door in lokale winkels in te checken en specifieke producten te scannen. Of iemand zich nu klaarmaakt om zijn voertuig te verkopen of gewoon wil dat het er weer als nieuw uitziet, u kunt veel geld verdienen met het detailleren van auto's. Het is echt een kwestie van rondkijken en een probleem vinden en dan proberen een service/product te bedenken dat dat probleem oplost. Andere opties voor design-to-sell-websites zijn onder meer: Als schoolsportteams daar veel geld mee kunnen verdienen, dan kun jij dat ook. Blijf zo betrokken als je kunt.

Als je tiener je constant om geld vraagt ​​om uit te geven, kan dit in deze economie lastig worden. Dit is zo cool. Geloof het of niet, volwassenen verdienen meer dan €100.000 door professionele hondenuitlaters te zijn. Als u geavanceerde code kent: De meeste mensen die voor DoorDash werken, brengen elk uur minimaal €10 in, plus het is erg flexibel, dus je kunt dit doen wanneer je tijd hebt - rond schooluren werken of een andere baan die je hebt. Als je muzikaal getalenteerd bent, kun je ook overwegen om je muziek te uploaden naar een van de sites om ook voet aan de grond te krijgen in de muziekindustrie. Soms wil je gewoon een snelle klus doen, betaald worden en dan gaan winkelen of tijd doorbrengen met vrienden. Jingit stortte al het geld op een aangepaste Jingit-betaalpas, wat geweldig was voor tieners zonder bankrekening.

Als je een sluwe kant hebt, gebruik hem dan goed.

Snel geld voor Teen Programmers

Betalingen worden verwerkt en uitgegeven zodra u minimaal €20 heeft verdiend. Veel filialen ontvangen boekdonaties die ze één of twee keer per jaar verkopen tijdens een verkoop. Of je nu een zanger, goochelaar bent of gewoon mensen aan het lachen maakt, je kunt ze allemaal omzetten in winst door evenementenpakketten te verkopen voor verjaardagsfeestjes of evenementen. Luister naar instructies en volg alle regels die zijn opgesteld door uw werkgever. Investeringstools & onderzoek, nu is dit moeilijk voor veel beginnende handelaren. Dit druist echter in tegen de algemene voorwaarden van sommige games, dus controleer dit voordat je begint. Hoewel er overal in de Verenigde Staten en in het buitenland callcenters zijn, huren veel bedrijven mensen in om vanuit hun eigen huis de telefoon te beantwoorden.

Eenmaal geïnstalleerd, geeft Qmee soms gesponsorde advertenties weer wanneer u op een populaire zoekmachine zoekt. Helaas hebben ze de leeftijdseis gewijzigd in 18. De geek-ploeg rekent ongeveer €100 per uur om je computer te repareren. Er is altijd vraag naar biggen, en veel boeren zullen een nest biggen kopen om zelf op te fokken. Het station wordt geopend en u kunt de schijf ophalen. Niet elke auteur is oud en knapperig. Bovendien liep ik meestal met meer geld weg dan waarmee ik begon. Alles wat voor jou interessant is, zal waarschijnlijk interessant zijn voor andere tieners:

Volg Ons

Ze bieden ook een bonus van €5! Swagbucks en CashCrate. Voor meer informatie over hoe u geld kunt verdienen met Fiverr, bekijkt u mijn bericht waar ik mijn eigen ervaring met het starten van een digitaal marketingbureau met Fiverr deel. Iedereen is ergens een expert in. Je moet gewoon 13 jaar of ouder zijn om je aan te melden.

Je kunt gaan voor Amazon dat cadeaubonnen geeft voor werkende iPhones, of websites zoals Decluttr die je geld geven voor die oude telefoon. De service vereist volledige cookie-ondersteuning om de website te kunnen bekijken. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken, want 90% van de websites die in dit artikel worden genoemd, accepteren tieners jonger dan 18 jaar. Breng wat tijd door in lokale Facebook-groepen, zoals werkzoekgroepen of koop- en verkoopgroepen. Net als dekreuen is er veel vraag naar de diensten van een dekreu en is het een geweldige mogelijkheid om geld te verdienen. Een vriendin verdient bijvoorbeeld €7 per uur door haar lokale rugbyteam onder de 5 jaar te coachen. LeiLei Secor is een student die voor de universiteit heeft betaald door haar handgemaakte sieraden op Etsy te verkopen, waardoor ze in drie jaar €100.000 verdiende.

Stel dat u besluit dat u uw werk snel en grondig kunt doen en €15 per uur kunt vragen. U kunt uw beloningen verzilveren via PayPal, Venmo of cadeaubonnen. Kortom, je bekijkt advertenties in de app, die je spins geeft om een ​​wiel te maken waarmee je geld kunt verdienen. U kunt boodschappen doen voor mensen in uw omgeving of daarbuiten, afhankelijk van het gemak van toegang. Je luistert gewoon naar muzieknummers en wordt betaald tussen €0. Als je eenmaal goed bent in de vaardigheid van je keuze, kun je er geld mee verdienen.

Volleybal

U hoeft geen onderwijservaring te hebben. Breng de blikken vervolgens naar een lokaal recyclingcentrum waar ze u contant betalen voor uw aluminium blikken. Er zijn voldoende goede redenen om van deze service gebruik te maken, van het hoge aantal goedbetaalde enquêtes tot de verschillende uitbetalingsopties (alles van cadeaubonnen tot contant geld).

Ze bieden enquêtes/panels aan voor zowel de kinderen als de ouders! Kortom, als lid van NCP helpt u fabrikanten en detailhandelaren bij het nemen van beslissingen over welke producten ze moeten ontwikkelen of verbeteren. Dit is eigenlijk een callcenterbaan waarbij u de oproepen van hun klanten moet bijwonen, maar dit is geen fulltime kantoorbaan, u kunt vanuit uw luie stoel werken. Tests kunnen van elk type zijn, zoals soms dat u uw scherm moet opnemen terwijl u de website test en ze de opname stuurt. Met een paar honderd dollar is de cursus niet gratis, maar als je verkoopt op Etsy of geïnteresseerd bent in een nieuwe drukte, is een kleine investering om duizenden inkomsten per jaar te genereren misschien iets dat het overwegen waard is. Dat is vooral het geval als het jaren geleden is dat beide ruimtes zijn opgeruimd. Landschapsarchitectuur - Landschapsarchitectuurbedrijven hebben jonge, sterke en energieke werknemers nodig.

 • Zoals u kunt zien in de voorbeelden en tips hierboven, zijn er een aantal manieren waarop een tiener daadwerkelijk geld kan verdienen.
 • Ondanks de snelle verspreiding van de computer, zijn er veel mensen die nog steeds niet veel van hen weten.
 • Dat is waarom het aantrekkelijk kan zijn om geld te verdienen met online optredens, wat tieners meer controle kan geven over hun uren en werklast.
 • Overweeg ze te verkopen in een garage sale of online.
 • U kunt ook enquêtes invullen via de mobiele app.
 • Bereken instapkosten en u hebt een eenvoudige manier gevonden om geld te verdienen.
 • Word een betaalde boekrecensent - Als u van lezen houdt, kunt u betaald worden om boekrecensies te schrijven.

Muziek Review Banen Voor Tieners

Deze pagina is voor jou geschreven. Het is een eenvoudig ontwerp en een makkelijke geldmaker. Je kunt echter nog steeds wat goed geld verdienen door een aantal van deze opties samen te combineren om een ​​combinatie te vinden die goed werkt met je schema en wat vast geld oplevert. Soms geven ouders hun kinderen een wekelijkse vergoeding voor het doen van kleine klusjes in huis, maar het is vaak niet genoeg als de kinderen tieners worden en de hele tijd dingen met hun vrienden willen doen. Niet iedereen is dol op het hebben van een knaagdier als huisdier, maar u zult merken dat veel gezinnen een klein huisdier willen, zoals een woestijnrat of hamster. Als u enige vorm van computer- of technische vaardigheden heeft, hebben bedrijfseigenaren uw hulp nodig! Misschien wil je ook mijn zelfstudie over 90 dagen lezen om succesvol te bloggen, waarin je alles leert over hoe je geld kunt verdienen met je blog en mensen zover kunt krijgen dat ze je blog gaan lezen.

Ons belangrijkste doel bij DollarSprout is om lezers te helpen hun financiële leven te verbeteren, en we werken regelmatig samen met bedrijven die dezelfde visie delen. Als u van het idee houdt om digitale producten te verkopen en u denkt dat u veel te delen heeft, overweeg dan om uw eigen digitale producten te verkopen. Als je een tiener bent die uitblinkt in een bepaald onderwerp zoals wiskunde, lezen of een vreemde taal, kun je je tutor-diensten aanbieden aan lokale ouders. Op sommige plaatsen is dat 16, dus raadpleeg uw lokale wetgeving. Krijg een goede reputatie en u kunt hiervan een fulltime baan maken. Dus als je een tiener bent of iets kent, geef deze informatie dan door en geef ze een voorsprong. Als je een paar uur vrij hebt, kun je vragen om bij verschillende huizen onkruid te halen voor contant geld.

Schilderen

Als u op zoek bent naar hoe u met weinig geld kunt investeren om uw toekomst op te bouwen, start dan een blog. Als je drie uur per nacht na school pleegt, stop dan met het spelen van xbox en het bekijken van domme video's. Als uw account ernstig achterstallig wordt, kan deze worden overgedragen aan een derde incassobureau, wat invloed kan hebben op uw credit score. Reis agent, maar het is geld, en het zijn thuisklussen, en er zijn er veel. Ze zullen die gegevens aan andere bedrijven verkopen, en je wordt beloond voor het helpen van hen. Ze bieden contant geld, winkelbonnen en andere prikkels voor het invullen van online enquêtes. Als het gaat om het vinden van freelance-werk, moet u echter heel voorzichtig zijn met welke websites u bezoekt, omdat de meeste ervan nutteloos zijn of zonder oplichting.

Als u een populair restaurant of hotel in uw omgeving kent, u een rijbewijs heeft en u kunt een stick shift besturen, moet u zeker valet parking bekijken.

Randen En Onkruid Slaan

Heb je een oude BMX-fiets waar je niet meer op rijdt? Een persoon in uw vriendenkring of buurt kan uw hulp verwelkomen en u royaal betalen. U moet bewijzen dat u een expert bent door twee gratis sessies bij te wonen om de nauwkeurigheid te waarborgen, maar daarna kunt u beginnen met betaald te worden. 18 minder alleen omdat u 5 jaar wachtte om te beginnen met beleggen. Het is niet de garage sale zelf die al het werk met zich meebrengt. Hoewel het je geen geld oplevert, kun je cadeaubonnen verdienen voor populaire plaatsen zoals Amazon, Target en iTunes. Omdat je dit in je eigen buurt kunt doen, heb je zelfs geen auto nodig. Wil je een reden om iets meer te maken?

Verkoop Je Vaardigheden En Kennis

Als u enkele gewillige sponsors vindt, bied dan aan om hen een advertentie voor hun bedrijf of een andere markt te laten pitchen. Dat wil zeggen, hij maakte het kunstwerk op de beurs en verkocht het. Als het vinden van een baan geschikt is voor jou, dan is dat geweldig! Ik denk dat ik haar bijna €200 betaalde. De mensen die niet van het wassen van hun auto houden, haten het interieur nog meer te reinigen. Als bibliotheekassistent is het uw primaire taak om planken te vullen met teruggestuurde boeken en video's. Deze ideeën zijn niet voor de zwakken van hart of de luie maar voor degenen onder u die de uitzonderingen zijn, de opmerkelijke tieners, de Cash Hackers. Video's kunnen geld verdienen!

 • Hij verdient er geld aan, en al zijn inspanningen om zijn passie Tip twee te delen.
 • Vrijwel elke huiseigenaar heeft vroeg of laat een garage sale.
 • Tieners, net als volwassenen, kunnen geld verdienen met het verkopen van Avon-make-up.
 • Het vinden van een baan die je leuk vindt, helpt de tijd vliegen.
 • Het enige dat je nodig hebt is een smartphone!
 • Als je overweldigd bent met 'dingen' in je huis, bekijk dan een geweldig boek, The Life-Changing Magic of Tidying Up.

Pinterest

Je wordt overspoeld met e-mails en het is beter beheersbaar in een ander account. Dit artikel bevat affiliatielinks voor services en sites die we vertrouwen of gebruiken. Basis handelsystemen, wat gebeurt er als ik een artikel in mijn winkelwagen heb, maar het is minder dan de drempel om in aanmerking te komen? Maak je bijvoorbeeld badkamers en keukens schoon? U kunt letterlijk duizenden verdienen met enkele ideeën op deze lijst, maar het hangt er maar vanaf hoeveel u bereid bent te doen. Er zijn twee manieren om te babysitten:

Zet een blog op over zowat elk onderwerp dat je leuk vindt. Dit is een andere site die je betaalt om muziekclips te beoordelen. Coderingstoepassingen voor Android en iOS zijn momenteel twee van de grootste marktplaatsen voor werk.

10 Krijg je betaald om je huis op te ruimen?

Actie ondernemen en daadwerkelijk geld verdienen als tiener. Maar eigenlijk bedriegen ze je gewoon met je zuurverdiende geld. Mensen beluchten hun grasvelden om ze gezond te houden.

Wees niet bang om de sprong te wagen en nu geld te verdienen. Deel uw mening over de dingen die u op televisie bekijkt. Als gevolg hiervan wenden velen zich tot freelance leraren Engels die websites zoals Italki gebruiken. Maak ze vervolgens schoon en verkoop ze aan lokale golfers. De site toont uw ontwerpen, die door klanten op de site worden gekocht. U moet uw volledige naam en contactgegevens opgeven als u zich aanmeldt op een website met als doel geld te verdienen.

Uw tests en beoordelingen helpen bedrijven om hun websites of apps te verbeteren. Wist je dat je geld kunt verdienen met je Instagram-account als je genoeg volgers hebt? Als dat niet werkt, neem dan contact op met uw plaatselijke seniorencentrum en bied uw diensten aan aan iedereen die hulp zoekt met elektronica. Bekijk onze volledige review hier! Sommige staan ​​open voor mensen vanaf 13 jaar en veel zijn gericht op tiener-gerelateerde onderwerpen. Als je het idee leuk vindt om mensen voedsel te serveren, vraag dan naar banen in restaurants bij jou in de buurt.

Kinderen ontgroeien voortdurend hun dingen - speelgoed, kleding, spelletjes, enz.

11 Krijg betaald voor het testen van websites

Ipsos heeft een loyaliteitsprogramma om zijn meest actieve leden te belonen met extra punten voor snellere inwisseling van beloningen. 8 miljoen kleine taken of microtaken tijdens kalenderjaar 2019. Het beste deel - het blijft rommelig worden, dus dit is een klus die regelmatig kan worden gedaan! ThredUp is een webplatform waar u voorzichtig gebruikte luxe kleding kunt verkopen.

De minimale leeftijdseisen voor deze diensten zijn: Ongeacht je motivatie als ouder, oom/tante, familievriend, leraar of andere geweldige volwassene, dit artikel gaat in op praktische ideeën en overwegingen om volwassenen in opleiding te helpen geld te leren door er zelf een te maken. Ik ken bijvoorbeeld iemand die jaren geleden naar een radioprogramma belde en twee concertkaartjes voor One Direction won.

Word Een Hondenuitloper

Voor de meeste online portals en websites moet je minstens 18 jaar oud zijn! Klik hier om aan de slag te gaan met InboxDollars. Klik op spelen om te ontdekken hoe: Je verzamelt brandhout uit het bos of bouwbakken en verkoopt het aan de monding van kloven of recreatiegebieden. Hoewel de vraag naar papierbezorgers niet zo hoog is als vroeger, abonneren mensen zich nog steeds op kranten en moeten ze nog steeds worden bezorgd.

 • Het is vrij duidelijk dat de meeste online banen voor tieners en bijverdieners meestal niet zo goed betalen.
 • YouGov heeft frequente enquêtes beschikbaar die zich richten op de belangrijke hedendaagse U ruilt uw punten in voor cadeaubonnen.

23 Consultant sociale marketing

In feite kan een klop op de deur of een flyer van u de reden zijn om de klussen helemaal te laten gebeuren. Het helpt als tieners een baan hebben waarmee ze hun eigen zakgeld kunnen verdienen en werkethiek kunnen leren terwijl ze bezig zijn. Als u niet klaar bent voor dat soort verantwoordelijkheid, wilt u misschien een ander idee proberen. User-Lytics betaalt €10 voor het testen van website en apps op bruikbaarheid. Met Bookscouter vindt u de beste prijzen voor uw boeken, zodat u kunt kiezen waar u ze wilt verkopen om het meeste geld te verdienen. Doe het harde werk voor hen.

Top 10 Beste Freelance Banen Voor Tieners

Momenteel is het open. Hoe meer je meedoet, hoe meer je kunt opbouwen. Het enige dat u nodig heeft, is een zuigmond en een grote fles Windex, en u kunt zaken doen.

Als u iets minder in rekening brengt, heeft u een concurrentievoordeel en verdient u nog steeds meer dan het minimumloon. De site vermeldt dat de meeste enquêtes het equivalent van €2 tot €20 in punten betalen. Iedereen kan lessen aanbieden (en zijn eigen prijs instellen) en iedereen kan lessen volgen. Veel platformen om geld te verdienen, vereisen dat u minstens 18 jaar oud bent. Adverteer uw diensten met buurtflyers, op Facebook of bij lokale dierenwinkels. Bekijk het menu van Sodalicious voor ideeën. U hebt zojuist potentiële klanten een reden gegeven om u in te huren via een traditionele schoonmaakservice. Zowel tieners, volwassenen als senioren zullen enquêtes vinden die hun mening waarderen en dienovereenkomstig uitbetalen.

Neem de tijd om uw best te doen bij het verkopen van dingen die u maakt, zoals sieraden of kunstwerken, en wanneer u producten verkoopt die u bezit, moet u ze opruimen en in goede staat houden. Je kunt op de middelbare school geld verdienen door tweedehands items te verkopen, oude spullen van Craiglist te kopen en tegen een hogere prijs door te verkopen, betaalde online enquêtes in te vullen, freelance-diensten te bieden, dropshipping, oppas en dierenoppas enz. Druk op esc of op een van de functietoetsen (er zijn meestal aanwijzingen), en je kunt ronddraaien en proberen iets groots te repareren.

Micro Jobs voor tieners

Bied aan om er een te bouwen. Je kunt volledige exterieur- en interieurreinigingen aanbieden en een leuke kleine onderneming op gang brengen. Veel volwassenen wensten dat deze optie al bestond toen ze tieners waren. U kunt verwachten niet minder dan €100 per baan te verdienen. Professionals betalen om gunk uit de consoles te halen en streepjes weg te vegen wordt prijzig. Virtuele assistenten (VA's) kunnen alles doen, van het controleren van e-mails en het maken van reisplannen tot het afhandelen van internetonderzoek of werken voor hun kleine bedrijf. Als je razendsnel bent op het toetsenbord, kun je dit soort werk leuk vinden en er goed mee omgaan.

Ik heb het over schoolbanen, zomerbanen en meer. Aangezien dit een beetje zeldzaam kan zijn, is het raadzaam om u naast deze service aan te melden voor deze service. Werk parttime vanuit huis zonder je dagelijkse baan te verlaten, walbert regelde om twee dagen per week te klokken via een taakverdeling met een collega die ook uren wilde besparen. Je kunt voor elke muziekrecensie tussen de 5 en 20 cent krijgen, dus hoe meer je doet, hoe hoger je inkomsten (en hoe beter je beoordelingen, hoe meer kans je hebt om te verdienen!) Ik ben VOLLEDIG autodidactisch aka ik heb alles gegoogled. Plaatsen om gebruikte items online te verkopen zijn onder meer: Als ze verkopen, krijg je een commissie. Honden zullen waarschijnlijk constante zorg nodig hebben, ofwel bij u thuis (eerst toestemming van uw ouders) of bij de eigenaar van het huisdier. Verdien scanning boodschappen!

Zo ja, dan is dit misschien ideaal voor u. Overweeg dan om een ​​host te worden op Airbnb. Vraag het een expert, 1 Uw Lightning-handelskosten worden dagelijks berekend tussen 0:. De beste manier om een ​​baan te vinden is door naar zoveel mogelijk winkels in je lokale hoofdstraat te gaan, te vragen of er vacatures zijn voor een deeltijdwerker en je CV aan de manager in te leveren (probeer altijd rechtstreeks te spreken met de beheerder). Werken als ober of serveerster is ook een geweldige kans om geld te verdienen, omdat je misschien tips krijgt bovenop je uurloon. Er zijn twee manieren om als tiener online geld te verdienen. Die antwoorden worden vervolgens gebruikt om merken te beïnvloeden. U kunt ook online adverteren; als u ervoor kiest om een ​​site zoals Craigslist te gebruiken, wees echter op uw hoede voor oplichting.