100% gratis handelssignalen Forex, binaire opties, aandelen &

De risico's die gepaard gaan met de handel in binaire opties zijn mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. Gebruik de service die tijd niet: In geen geval zal BinarySignalApp. Bedrijven die huren voor legitieme thuiswerkopdrachten, als het gaat om thuiswerken, kunnen moeders genieten van banen waarmee je je eigen schema kunt instellen (zodat je kunt werken wanneer het jou het beste uitkomt). Wat zijn Binaire Opties Robots?

Op het lijndiagram in figuur 2 zie je dit niet. De werkelijke resultaten van een binaire opties signalen of handel kunnen wezenlijk verschillen van gegeven beschrijvingen. We effenen soepele manieren voor u om futures, oproepen, putten te krijgen die de variaties zijn van Binaire Opties - beschikbare wereldwijde grondstoffen die, maar niet beperkt tot, beursindex, individuele aandelen, olie-index, metaalindex, landbouwproductenindex en verschillende anderen. Iedereen signaalt in solide langetermijn-trackchat. Veranderlijke oorzaken kunnen bovengemiddeld zijn voor het verzamelen van deze portefeuille.

 • Als dat niet het geval is, of u vraagt ​​zich af waarom u geen winstgevende handelaar bent, raden we u ten zeerste aan om binaire opties te bezoeken.
 • Binaire signalen zijn alleen zo goed als het bedrijf dat ze genereert.
 • De meesten, zo niet allemaal, doen alsof ze legitiem zijn, maar slagen er vaak niet in de beloofde resultaten te behalen.
 • Meestal ziet u dit type grafiek wanneer u op een activum klikt en een vervaltijd of -datum kiest die verder weg is, zoals enkele uren of het einde van de week.
 • Dat doen echter niet allemaal.
 • Historische handelsresultaten gepubliceerd op haar website laten verbeterde jaarlijkse prestaties zien tussen 73% en 82% groei.

Hoewel veel andere signaaldiensten gratis te gebruiken zijn en handelaren er vaak succes mee hebben, is John Anthony Signals gebaseerd op een compleet ander bedrijfsmodel. Handelaren die van dit verbazingwekkende proces profiteren, zijn eerder in staat om snel de best mogelijke handelsresultaten te voorspellen met slechts een korte blik op de informatie die door de signaaldiensten wordt verstrekt. De provider ondersteunt iPhone-apparaten met de Photon-webbrowser. Nee, dat neem ik terug... Het is alsof ik, samen met een team van binaire opties, professionals allemaal op dezelfde golflengte handel drijven. In de toekomst kunt u zich afmelden.

Hoe we uw informatie beschermen We nemen passende gegevensverzameling, opslag en verwerkingsmethoden en beveiligingsmaatregelen om te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, wijziging, openbaarmaking of vernietiging van uw persoonlijke informatie, gebruikersnaam, wachtwoord, transactie-informatie en gegevens die op onze site zijn opgeslagen. Dit kan destructief zijn. Bij die begeleiding van de handel, is eens zo veel telefoon dat de nikkei naar binaire opties live signalen voor autohandel gaat echt waarderen? De software is ook eenvoudig te installeren en kan na enkele minuten live worden uitgevoerd. Michigan biedt de grafieken van elk actief op een aantal kamer trades livs de markten doelstellingen online verhandelde optie toe te passen. Geestelijke modellen voor muurstraat, de risico's voor de koper zijn groter, omdat hij gedwongen is om op de afgesproken tijd en prijs te kopen, zelfs als hij verlies maakt of winst maakt door de prestaties van de aandelen na het tijdstip van de transacties. Natuurlijk, om de juiste binaire opties te verhandelen, moet u deze exact om 12 uur sluiten: 7 is een downloadbare kaartsoftware waarmee de gebruiker de valutakaarten voor verschillende paren kan bekijken.

Maar u moet niet vergeten dat veel van de handelaren de "martingale" -strategie gebruiken. Simpel gezegd, we hebben al het harde werk gedaan, zodat u kunt genieten van de resultaten! Niet, deze skype is gratis live binaire optie handel signalen club momenteel evenredig; de tussen ontvangt het onderzoek moeten van het schrijven van de moet.

U kunt hier een demo-account voor makelaars openen met GToptions.

Weinig Woorden Over Onze Binaire Opties Signaleren H1-systeem

De dergelijke kleine interactiegenerator voor is signalen goedkoper dan een normaal negatief niet-gereguleerd tijdbeginsel. De eerste die om 12 uur werd verzonden: SMS-signalen zijn in feite een eenvoudig sms-bericht dat u adviseert over welke activa u moet handelen en u informeren wanneer en waarom bepaalde transacties noodzakelijk zijn. Klantenservice, lees het prospectus zorgvuldig door voordat u belegt. We zijn blij om onze naam te geven aan die bedrijven die onze tests doorstaan. Maar tegen 2019 werd dat uitgebreid tot 178.

NieuwsbriefDoor u te registreren op de site vfxalert. Om de beste transacties uit te voeren, moet u gebruik maken van signalen-informatie. We vonden hun innovatieve gebruik van verschillende strategieën een uitstekende manier om in relatief korte tijd rendement te behalen. Het is altijd gratis geweest, en in tegenstelling tot andere vergelijkbare services op het internet, heeft het nooit enige vorm van betaling of proefperiodes nodig gehad.

Heb je deze gelezen? FX-Advisor wil ervoor zorgen dat handelaren naadloze handelservaringen hebben. Populaire scholen, sommige stijgen terwijl sommige vallen. Het systeem stuurt u maximaal 17 signalen per dag en u kunt beslissen of u al dan niet op deze transacties wilt reageren. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het aantal handelsrekeningen sterk steeg van 950.000 in 2019 tot maar liefst 11 miljoen in twee jaar alleen al een enorme sprong voorwaarts.

Zelfs als je de signalen niet altijd volgt, zullen ze nog steeds van pas komen, omdat je in ieder geval een second opinion hebt.

Handige Storting En Opname Van Geld

Heb een religie variantie en voor een ervaring en blijf op dezelfde manier bij hen. Binaire opties signaalmeldingen suggereren meestal handels entry en exit niveaus. Bovendien kunnen beleggers kiezen voor de korte-termijnopties of de lange-termijnhandel.

Meldingen over handelsmogelijkheden worden verzonden naar e-mail, telefoons en zelfs MetaTrader4. Verschil tussen een makelaar en een market maker? Op weg naar een theorie van marginaal efficiënte markten (YC Zhang - Physica A:. Houd dit in volgorde: Zoeken naar recensies Offsite Het is altijd verstandig om de tijd te nemen om te zoeken naar online beoordelingen van signaaldiensten op andere websites zoals handels- en financiële forums, YouTube enzovoort. Wanneer u een account maakt bij AutomatedBinary.

Op basis van onze ervaringen en de ervaring van andere handelaren hebben we geconstateerd dat Binary Options Robot het beste signaalsignaalplatform voor binaire opties is. Handelssignalen zullen live worden afgeleverd, in realtime zodra ze zich voordoen - met de meeste handelssignalen die zich voordoen tijdens de volgende tijdspaden: Programma's zoals de extreem populaire MT4 hebben deze optie bijvoorbeeld ingebouwd in hun software voor handelssoftware. Als u nog geen gebruik hebt gemaakt van de service, heeft u geen idee hoe goed deze presteert. Het eerste voor de hand liggende voordeel is dat het een hoog investeringsrendement oplevert voor handelaren en beleggers.

Hoe maken andere handelaren er een van?

Wat Zijn Signalen Voor Binaire Opties?

Ook zijn enkele van de meest vertrouwde makelaars voor binaire opties gekoppeld aan AutomatedBinary. Meestal geven deze grafieken slechts enkele minuten aan gegevens weer, omdat de prijs constant in beweging is. Hoewel er voordelen en nadelen zijn van het online handelen in binaire opties, wegen de profs nog steeds ruimschoots op tegen de nadelen. Bovendien is het vermeldenswaard dat de makelaar talloze industriële prijzen heeft gewonnen voor zijn prestaties en service. Een lijndiagram lijkt erg op het diagram hierboven; ziet u een ononderbroken lijn van links naar rechts over de grafiek. Met veel handelaren die snel geld willen verdienen, is het erg populair om gebruik te maken van de expertise van intellectuele experts door middel van nauwkeurige en professioneel gecreëerde binaire opties. Als de voorwaarde dat u automatisch recente marktgegevens en grafieken analyseert op verlies of een hobbyist tijdens het chatten, ziet u de valutakorting zoals deze bestaat.

De andere instelling is de handelsmethode. Er zijn 3 methoden:

Wees u bewust van de risico's die verbonden zijn aan de handel op de financiële markten; investeer nooit meer geld dan u riskeert te verliezen. Als u al een voorkeurmakelaar heeft waarmee u wilt handelen, is dit een groot voordeel om dit te kunnen doen. We hebben al al het onderzoek en de nodige inspanningen gedaan, zodat u geen uren hoeft te spenderen aan het doornemen van klantbeoordelingen en het lezen van uren online materiaal over de handel in binaire opties. Met de binaire orders Gratis binaire opties Signalen App-handel is nog nooit zo eenvoudig geweest! Aanbiedingen rond oever van het meer Ea voor binaire optie geen aanbetaling oud. Daarom moet een beginnende handelaar een demo-account gebruiken om te oefenen voordat ze ooit hun geld op het spel zetten. Invoering, dit is ontworpen om te bepalen wanneer handelaren accumuleren (kopen) of distribueren (verkopen). Push-signalen ontvangen een melding die normaal gesproken onmiddellijke acties vereist. Veel aanbieders hebben een winstpercentage van 80% of hoger.

De software toont handelaren hun mogelijkheden om online geld te verdienen en stelt hen in staat om nieuwe, unieke manieren te ontdekken om enorme investeringsrendementen te behalen. De kosten van de service De introductieprijs is slechts 7 dollar. DisclaimerAlle signalen, voorspellingen, artikelen en strategieën die vfxalert bedienen, worden uitsluitend ter informatie aangeboden. U kunt dus vanaf uw eerste handelsdag met Franco zien hoe succesvol het is. Penny-aandelen verhandelen voor beginners, fidelity biedt forfaitaire handel in penny-aandelen en het Active Trader Pro-desktopplatform, dat net als thinkorswim vol zit met handelshulpmiddelen. Handelen kan op elk moment van de dag, op valuta's, indices, aandelen en grondstoffen. Koop trainingonbinaryoptionstradingvoorverkoop opties seconden opties.

We gebruiken dubbele filters om slechte transacties te voorkomen en ervoor te zorgen dat onze strategie deugdelijk is.

Natuurlijk wilt u nog steeds een fatsoenlijk handelsplan ontwikkelen met behulp van een demo-account voordat u in binaire opties handelt in een live-account bij een van de beste binaire opties-makelaars. Diversen work at home jobs, heb je een extra kamer in je huis die je niet gebruikt? U moet echter altijd voorzichtig zijn voordat u deze aanbevelingen opvolgt. Betrouwbaar - Onze binaire handelssignalen worden 24 uur per dag, vanaf 00 gegenereerd door een robot: Begin met fondsen die u bereid bent te verliezen en, wanneer u wint, handel met de opgedane fondsen. In het ideale geval downloadt u het MT4-platform van een makelaar met meer dan 40 valutaparen, alle belangrijke aandelenindexen (of minstens 8 daarvan), aandelen en de spot-metalen (goud en zilver, soms vermeld als respectievelijk XAUUSD en XAGUSD ). Het wordt echter altijd aanbevolen om de vergelijking te maken voordat u winkelt, zodat u de aanbieder met de beste tarieven kunt vinden.

 • Dit betekent dat de signaalaanbieders en/of hun software vrijwel alle diepgaande denk- en marktanalyses uitvoeren die handelaren meestal zelf moeten doen.
 • De FBOS-service verzendt signalen alleen met een vaste vervaldatum aan het einde van de huidige kaars of periode van 15 minuten.
 • Het wordt niet minder ingewikkeld dan dat!
 • Dit is niets bijzonders, omdat de meeste signaalaanbieders minstens zoveel signalen per dag voor hun klanten geven.

We beantwoorden alle vragen. Wij zijn hier om te helpen.

Zelfs als de verkooppagina's een winstpercentage van 70-80% aangeven, zult u in de kleine lettertjes zien dat ze eigenlijk niets garanderen. Dit voldoet niet aan de binaire investering, omdat het marktonderzoek over het algemeen toekomstig is voor mogelijke digitale dezelfde effecten die opzij goed kunnen zijn in het externe actief, maar hun talrijke handel in mini-niveaus en schalen maakt van financiering een handelsproduct dat we zien en doen. Beste online effectenmakelaars voor beginners in maart 2019, ik plaats meestal veel aandelen op mijn volglijst om hun prestaties te volgen voordat ik koop. Waarom is dat zo belangrijk? De producten die worden aangeboden door de bedrijven die op deze website worden vermeld, brengen een hoog risico met zich mee en kunnen leiden tot verlies van al uw fondsen. Er zijn ook live signalen voor binaire opties. De kleine "lonten" die uit de bovenkant en onderkant van sommige van deze kaarsen komen, vertegenwoordigen de hoge en lage punten die tijdens die periode van 15 minuten werden bereikt. Wij bieden dagelijkse handelssignalen, technische analyse, voorspellingen van marktbewegingen en trends, slimme handelsinstrumenten via onze applicaties. Voor elk binaire optie-handelssignaal ontvangt u een live melding voor een binaire optie-handel van 5 of 15 minuten.

De Kosten Van De Service

Het kan zowel door beginners als door experts worden gebruikt. Een paar signaalaanbieders gebruiken op maat gemaakte webinterfaces die clients kunnen volgen, terwijl anderen downloadbare software hebben die u betaalt en op uw computer installeert. Een van de pluspunten voor Act Signals is dat de handelaar het signaal in eerste instantie kan missen zolang ze het handelsniveau niet missen. Dus wat is uniek aan deze service? Het systeem wordt verhandeld zolang uw browser geopend is, maar als het plotseling wordt uitgeschakeld, stopt het systeem met handelen. Ons team van professionals analyseert Binaire Opties Signalen en presenteert u om mee te nemen om te handelen in Binaire Opties.

 • Handelaren kunnen de gebruikte methoden of het systeem instellen om met hun geld te handelen.
 • U kunt ook een reeks handelsopties gebruiken om uw account te beheren.
 • Voor ervaren handelaren kunnen demo-accounts echter een essentieel hulpmiddel zijn om te gebruiken bij het testen van een nieuwe strategie die ze net ontwikkelen.
 • Het is een betere manier om de omkering van de prijs te benaderen om betere resultaten te krijgen, maar met een groter risico als gevolg van het gebruik van 2 reentries.
 • We hebben het zorgvuldig bekeken om erachter te komen wat het is met de signalen van John Anthony-signalen die handelaren zo leuk vinden.
 • Twee differentiële nullen zullen worden bestudeerd, elk met onafhankelijke incrementen.

Hoe Signaalindicatoren Werken

Het is absoluut noodzakelijk dat een winkel bekend wordt gemaakt met de activa die door de signaalaanbieder worden aangeboden, voordat hij zich inschrijft bij elke dienst van Bintany Signals. Lees de veelgestelde vragen voor meer informatie. TheBinarySignals. Daarom zijn de makelaars van FX-Advisor betrouwbaar en uw vertrouwen waard. Zo zullen zij in staat zijn een weloverwogen beslissing te nemen op basis van deskundig advies en analyse.

Handel Signalen Kopiëren

U kunt dit niet hebben met een binaire opties trading signaal service die de waarschuwingen per e-mail of sms verzendt. U ontvangt dan automatisch live waarschuwingen voor binaire opties. FX-Advisor verbindt beleggers met makelaars die toegang bieden tot financiële markten zoals forex, aandelen, indices, cryptocurrencies en grondstoffen. Voor uw comfort hebben we een mogelijkheid toegevoegd om de tijd in de signalen te wijzigen in uw lokale tijd.

Uiteraard kan het enige tijd duren om je eigen onderzoek te doen als een extra controle en balans om ervoor te zorgen dat de signalen die je hebt ontvangen in feite verstandig zijn. U vertrouwt op een aantal factoren om op een rij te staan, zodat u die transactie kunt uitvoeren. Brainstorming ontwikkelden ze het basisidee waarop Option Robot draait. Wat vindt u bij fidelity? "We moeten op deze manier denken omdat de lagere werkloosheidscijfers van vandaag betekenen dat er minder kandidaten met eerdere ervaring beschikbaar zijn voor functies", zegt Wolberg, die ook lid is van de CNBC Technology Executive Council. Als dat zou stijgen tot €650, kunt u vanwege uw contract die aankoopprijs van €500 per aandeel vastzetten, ongeacht de huidige prijs.

Handelsresultaten

U kunt elke handelsgerelateerde vraag aan hen stellen en u ontvangt een antwoord en mensen delen hun ervaringen. Er is dus geen bewijs dat FX MasterBot een fraude of zwendel is. Forex diamond ea is compatibel met metatrader 4 (mt4) en metatrader 5 (mt5)! TradePass volgt continu de prijsactie van Forex-paren en handelswaarschuwingen kunnen op elk moment aan abonnees worden bezorgd. Er zijn letterlijk duizenden websites die hun diensten aanbieden om binaire opties aan te pakken met behulp van automatische binaire signalen. Btt zijn de sterkste signalen en staat voor "bang the table".

Uw aanvaarding van deze voorwaarden Door deze site te gebruiken, geeft u aan dat u dit beleid accepteert.

Binaire Opties Makelaar Van De Week

Wij geven de voorkeur aan het gebruik van GMT/UTC-tijd in onze handel en alle signalen worden in die tijdzone gepubliceerd. Het is dus van essentieel belang dat u een makelaar kiest die u snel en gemakkelijk te gebruiken methoden biedt voor het storten en opnemen van uw geld. Velen blijven uit de markt omdat ze geen formule of effectieve manier hebben om transacties te volgen en te verhandelen. Het hangt ervan af wat voor soort handelaar u bent.

De signalen bieden een eenvoudige oplossing voor handelaren die handels- en investeringsgerelateerde gegevens willen verkrijgen en begrijpen.

Een Nieuwe Volglijst

We hebben een lijst met dingen gegeven waarmee u rekening moet houden bij uw besluitvormingsproces: Bijna 95% van de makelaars heeft dat soort vervaldatum. Als u meer gegevens wilt zien, zoals de prijsbeweging over uren of dagen, dan kunt u een lijndiagram gebruiken. Hun huidige binaire signalen en forex signalen app zijn beschikbaar in de Play Store bij Google en iTunes bij Apple. Voor handelaren die momenteel niet handelen met een van de geïntegreerde brokers, kan de signaaldienst alleen worden gebruikt zodra de handel is begonnen met een van de geselecteerde brokers. Misschien 10, misschien minder of veel meer, afhankelijk van de handelsdag. Als we dat doen, zullen we de bijgewerkte datum onderaan deze pagina herzien.

Een handelaar die ervoor heeft gekozen om die aandelen te verhandelen, zal bijvoorbeeld het beste profiteren met signalen zoals die van Pepsi, Microsoft, Apple enzovoort. Deze meldingen hebben betrekking op verschillende activa, waaronder aandelen, grondstoffen en indices. De enige voorwaarde was het gebruik van een makelaar met een account geopend onder onze link. Voorspelt prijs, koersbewegingsrichting, genereert pure call/put signalen. Gratis technische ondersteuning via e-mail, Skype en Teamviewer. Dit zijn de soorten services die zijn gereserveerd voor VIP-handelaren. Momenteel ondersteunde instrumenten: Zie kapitaalactief in kwestie.

Hoe De Handelsinformatie Gebruiken?

Binary-Signal. Merk op dat dit op de Google Doc-pagina de enige getoonde resultaten zijn (ITM of OTM), terwijl de waarden van de transactie openen en sluiten, zodra de datum en tijd van elke transactie op uw Telegram-toegang te vinden zijn, hetzelfde waar de signalen werden geleverd. U kunt dit geld vervolgens gebruiken om transacties uit te voeren. Sommige bedrijven hebben geweldige handelspartijen die hun eigen ideeën kunnen gebruiken en die ervoor zorgen dat ze signalen krijgen die nuttig kunnen zijn voor problemen. Ingestelde tijdsignalen zijn de verstandige keuze als u niet voldoende tijd heeft om uw account in de loop van uw dag te controleren. Post navigatie, dus voordat u besluit om eerst in binaire opties te handelen, moet u uw onderzoek doen en ontdekken wat de uitbetalingspercentages en voorwaarden van uw broker zijn! Altijd met een vervaldatum van 5 minuten.

Signalen in dit formaat zijn minder complex dan alternatieven en kunnen indrukwekkende winsten opleveren. Het vinden van een goede signaaldienst zal u helpen om uw succes als handelaar te verzekeren. # 4 de zone bill williams-indicator, we gingen er ook vanuit dat we goed gekapitaliseerd waren (zoals voorgesteld in onze Leverage-les) en begonnen met een voorbeeldsaldo van $ 100.000. Zodra u profiteert van een transactie, kunt u uw winsten opnemen. Tot voor kort was het de norm om te moeten betalen voor signaaldiensten. Hoe producten te vinden om te verkopen met behulp van de vergelijkende winkelmachines. De makelaar erkent kleine commissies op transacties en dit stelt ons in staat om professioneel te opereren, ten behoeve van de deelnemende handelaren.

Bekend met binaire optie Binaire tweede binaire chat uitgewisseld. Er is een vergoeding van €99 per maand bovenop uw initiële en terugkerende stortingen. Dit betekent dat u mogelijk geld kunt verdienen, zelfs wanneer u op het werk bent. En ze waren in één keer behoorlijk duur. Deze services geven meestal aan wanneer een positie moet worden ingevoerd en wanneer een positie moet worden verlaten op basis van hun eigen "black box" -algoritmen. Daarom is onze site zo handig en informatief.

Provider 1: Signalen 365

U kiest vervolgens het geldbeheersysteem dat Automated Binary gebruikt: U vindt ook antwoorden op eventuele vragen die u heeft... Je krijgt ook live ondersteuning en je kunt Franco vragen wat je wilt en hij antwoordt live. Alle aanroep die een aandeel nodig heeft is hetzelfde voor hen voordat ze zich verbinden tot een bepaalde gunst. Verordening forex trading app, elke professional kan profiteren van het gebruik van apps om de workflow te stroomlijnen, samenwerking te vergemakkelijken en andere kritieke aspecten van zijn bedrijf te beheren. Wilt u slim handelen? U hoeft ook geen formele training of handelservaring te hebben om te beginnen. Met behulp van uw instellingen, Freesignals. We werken voor zowel newbie als getrainde professionals.

U kunt beginnen met handelen zodra u hebt besloten welk signaalgenererend platform uw voorkeur heeft en u zich heeft geregistreerd bij een gerenommeerde en gerenommeerde makelaar. Waarschijnlijk is de MetaTrader4-platform de beste bron voor gratis kaartinformatie en interactieve kaarten. Als u echter betrouwbare software voor automatisch handelen gebruikt, kunt u op de software vertrouwen om het werk te doen en hoeft u niet eens achter een computer of mobiel apparaat te zitten om het hele handelsproces voortdurend te controleren. Als u nauwelijks handelt, wilt u niet meer dan €97 uitgeven voor een service die u nauwelijks gebruikt, dan zou het uw investering niet waard zijn. Vergeet niet lid te worden van de telegram-chatgroep van ons lid voor live ondersteuning.

Testimonials

Ze zijn zo open, transparant en niet te vergeten leuk en ondersteunend! U moet op zoek zijn naar beoordeelde signaalaanbieders (zie hieronder) en niet alleen software kopen die u op internet vindt. In/uit, bereik of grens binaries: Forex trading gaat helemaal over het wisselen van vreemde valuta, terwijl CFD's contracten zijn die gebaseerd zijn op het verschil tussen de slotkoers en de uitoefenprijs. Laten we nu verder gaan met de actuele grafieken en hoe ze te gebruiken. Ik zal die verderop in dit artikel beschrijven. De handelaren op de live binaire opties handel signalen kamer vaak hun resultaten bekend. EURUSD (Euro/US Dollar), GBPUSD (Britse Pond/US Dollar), USDJPY (US Dollar/Japanse Yen), USDCAD (US Dollar/Canadese Dollar), USDCHF (US Dollar/Zwitserse Frank), AUDUSD (Australische Dollar/US Dollar), NZDUSD (Nieuw-Zeelandse dollar/Amerikaanse dollar), EURGBP (Euro/Britse pond), EURJPY (Euro/Japanse Yen), EURCHF (Euro/Zwitserse Frank), EURTRY (Euro/Turkse Lira), EURCAD (Euro/Canadese Dollar), GBPJPY (Britse pond/Japanse Yen), USDZAR (Amerikaanse dollar/Zuid-Afrikaanse Rand), USDRUB (Amerikaanse dollar/Russische roebel), USDTRY (Amerikaanse dollar/Turkse lira), USDPLN (Amerikaanse dollar/Poolse zloty), USD/INR (Amerikaanse dollar/Indiase roepie), USD/MXN (Amerikaanse dollar/Mexicaanse Peso), AUDJPY (Australische dollar/Japanse yen), AUDCAD (Australische dollar/Canadese dollar), NZDCAD (Nieuw-Zeelandse dollar/Canadese dollar), XAUUSD (Goud), XAGUSD (Zilver), FTSE 100 (London Stock Exchange), DAX (Duitse Stock Exchange), IBEX 35 (Spaanse Stock Exchange), NIKKEI 225 (Tokyo Stock Exchange), CAC 40 (France Stock Exchange), S & P500, DOW JONES, NASDAQ.

En in deze steeds meer verbonden wereld zijn ze populair geworden. De primaire studie concentreert zich op overwegingen zoals koers-winstverhouding, de liquiditeit van activa, kapitaalstructuur en groei. Hoewel de hoofdsoftware voor iedereen beschikbaar is, bezit Franco het signaalalgoritme. Een andere mooie factor die in het voordeel van de MT4 werkt, is dat de MQL-programmeertaal waarop het platform is gebouwd het bouwen van EA's, indicatoren en softwareplug-ins ondersteunt die helpen bij het genereren van signalen.