80 Manieren Om Geld Te Verdienen Vanuit Huis

Mijn collega Robert Farrington van The College Investor is een goed voorbeeld van iemand die online heeft geraadpleegd in een onwaarschijnlijke industrie. We hebben een volledige lijst met stockfotografie-websites die u kunt bekijken om uw foto's te verkopen. Op je huidige baan in een koud kantoor, of in je eigen huis? Tik op de app en een bestuurder die de buurt kent, is er binnen enkele minuten. Als u echter eenmaal een grote blog heeft opgebouwd, kan elk webinar uiterst winstgevend zijn.

En je weet nooit wanneer het casual optreden van vandaag een hele nieuwe carrière zal worden. Microtaken zijn taken die menselijke intelligentie vereisen om te voltooien. Controleer sites zoals Gengo of One Hour Translation, of raak zaken op via een eigen site. Ja, bedrijven gebruiken ons lichaam nu als reclameborden. Vraag lokale bedrijven om deze banen te vinden en controleer sites zoals UpWork.

ShareASale betaalt inkomsten uit op de 20e van elke maand, als u de afgelopen maand €50 of meer hebt verdiend. Je kunt jezelf tot de gelukkigen rekenen als je een baan hebt die je leuk vindt. Als je een bekijkbare video met geweldige inhoud kunt maken, kun je veel geld verdienen met advertenties. Als u geïnteresseerd bent om een ​​online jurylid te worden, raad ik u ten zeerste aan om een ​​kijkje te nemen in eJury.

Plan Reizen Voor Anderen

Schrijf, noteer en bewerk snel de cursusinhoud. Zelfs als je niet van je schrijfvaardigheden houdt of een programmeertalent hebt, kun je nog steeds freelance transcriptie doen. Tijdens het proces zal Amazon de bestellingen die uit uw advertenties op de Amazon-website komen, daadwerkelijk inpakken en verzenden. Als je wat hulp nodig hebt bij het opstarten van je projecten, is Shapeways een 3D-printbedrijf met eenvoudige apps om je te helpen je eigen ontwerpen aan te passen, van een trouwring in roségoud, een vaas in keramiek of je eigen bobble head volledig afgedrukt kleur.

Een virtuele assistent kan verantwoordelijk zijn voor een breed scala aan taken. Je verdient dan automatisch beloningen voor het winkelen in die winkels. Je wordt (goed) betaald om tv te kijken en niet veel anders - hopelijk! Afbeeldingen zijn verbeterd. Met Gigwalk kunt u zich aanmelden voor de app en opdrachten beginnen te ontvangen. Als u geld wilt verdienen met uw app, kunt u het beste toevoegen aan Google Play en de App Store. Er zijn een aantal peer-to-peer platforms die we later zullen noemen, maar je kunt op elk gewenst moment geld lenen aan anderen als je kunt anticiperen op het terugkrijgen - of beter, het terugkrijgen met interesse.

Betalingen worden wekelijks gedaan via Paypal, zolang je minimaal €20 in je account hebt. Zit daar in de buff terwijl ontluikende artiesten je bochten (of kleine stukjes) in angstaanjagende details vastleggen! Sommige van uw klanten kunnen bedrijven of bloggers zijn die op zoek zijn naar hun unieke thema. En tijdens de zomer variëren tijdelijke werkmogelijkheden van handarbeid buitenshuis tot badmeesters en golfcaddies. Het garandeert uw volledige anonimiteit. Wees gewoon bereid om het zelf op de markt te brengen op sociale media, uw blog of elders als u omzet wilt genereren. Een social media manager bij Wendy’s moet bijvoorbeeld een andere toon gebruiken dan bij McDonald's, ook al zijn het beide fastfood-hamburgerrestaurants.

  • Ik heb hierboven vermeld dat ik freelancen deed en een van de freelancers was het schrijven voor mijn klanten via freelance-sites.
  • U kunt een klein neveninkomen genereren door online enquêtes in te vullen, maar verwacht niet dat u in het deeg rolt.
  • U bezoekt gewoon een website of een app, voert enkele taken uit en spreekt uw gedachten hardop uit.
  • Je kunt bijvoorbeeld make-upzelfstudies maken, videogames streamen, producten beoordelen, vaardigheden onderwijzen, grapvideo's maken of iets anders waarvoor je denkt dat er een publiek voor is.
  • Maak er een aan de slag - verdien zelfs maar een paar dollar per maand - en u bent op weg.
  • Uw ambitie om een ​​job die je voordelen en regelmatig inkomen biedt, terwijl nooit het verlaten van uw huis kan worden gerealiseerd te hebben.

Zoekmachine/Social Media Evaluator

Als je dol bent op tweeten en je hebt heel veel volgers, moet je deze kans benutten. Daarom wilde ik een speciale lijst maken voor tieners en studenten. Je krijgt betaald om te bloggen, tweet, neem foto's en neem video's.